Tietoa yksityisestä perhepäivähoidosta


Hoitaja ja ryhmä

Hei, olen Liisa Auvinen. Tarjoan yksityistä perhepäivähoitoa omakotitalossamme. Perheeseeni kuuluvat avomies sekä kaksi lastamme.

Olen vuodesta 2019 ollut perhepäivähoitaja ja valmistuin huhtikuussa 2022 kasvatus-ja ohjausalan ammattitutkintoon perhepäivähoitajaksi, joten alan uusimmat tiedot on taskussa!

Edelliseltä ammatiltani olen kokki, meillä syödään maukasta itsetehtyä kotiruokaa, käytämme paljon luomua ja sesongin raaka-aineita! 

Ryhmässä on tilaa neljälle viikarille. Hoitajana olen läsnä ja rauhallinen. Arjessa menemme lasten ehdoilla. Kuuntelen vanhempia, ja teemme lastenhoidosta yhdessä sujuvaa ja mielekästä. 

Hauskaa oppimista

Lapset opettelevat asioita oman mielenkiintonsa mukaan vaikkapa askartelun tai leipomisen muodossa. Tekemällä lapsi oppii! Varhaiskasvatussuunnitelma toimii myös yksityisessä perhepäivähoidossa kasvatuksen ja arjen pohjana. 

Ulkoilua, leikkejä ja leipomista

Ulkoilemme paljon ympäri vuoden säässä kuin säässä. Hoidossa myös askarrellaan, leivotaan, musisoidaan, luetaan sekä jumpataan. Leipominen on ollut lasten suosiossa. Makoisista lopputuloksista ovat myös vanhemmat päässeet nauttimaan!

© 2021 Perhepäivähoito Auringonsyli, Vantaa
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita